lauantai 17. toukokuuta 2014

Jäädytys

En oo (jos tsekkaatte aiemman julkaisun päivämäärän) ehtiny kirjotella tänne nyt piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitkäääääääääääään aikaan ja en usko, että siihen tulee muutosta, koska välil tuntuu ettei kukaan ees lue näitä mut juttuja, periaattees ku kirjottasin itelleni.. xd

Mutta jos joku tosiaan lukee tätä, niin sit jos poistaisin tän niin tulee ne kuuluisat 5 kaveria kyselemään, mihkä blogis on hävinny ja liki 10 randomii eri puolilt Suomee ihmettelis, mikseivät voi enää lukea lempiblogiaan, joten en poista, vaan jäädytän.

Elikkä tähän blogiin SAATTAA joskus, ehkä jopa viikon päästä ilmestyä tavaraa, joten älä toki lakkaa tilaamasta/katsomasta viikottain, mutta älä myöskään odottamalla odota, joskos tänne ilmestyisi sisältöä. Kiitos.
Also, jos olet yltiömäisen kiinnostunut elämästäni, etkä voi odottaa, että pääset seuraamaan sitä blogissani niin jos lisäät minut Kikissä (Velho765) niin voin mahdollisesti myöntää sinulle Facebook-ystävyyteni ja sitäkautta pääset nauttimaan erittäin hauskoista, päivittäisistä tilapäivityksistäni.

Tai sit teen Twitterin salanimel ja päivittelen sinne kaikkee.. Tosin en tie jaksanko, ellen sais jotenki niinko fb ja twitter päivitykset samaan, koska faces saan aina 8-25 tykkäystä per tila, niin en haluu lakata sinnekkää päivittämästä.. xd

NO MUTTA ENNENKUN ALAN JAARITTELEMAAN! Niin tosiaan heihei!

(Jos jtn 10 ihmistä valittaa tästä, ja haluuvat et jatkan, niin luultavasti joko jatkan tai teen sen tun Twitterin)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti